Excursie 14-10-2017

19-10-2017 20:33

Afgelopen zaterdag hebben we als fokvereniging een mooie excursie-dag gehad. Met 45 mensen gingen we richting het westen des lands. Allereerst hebben we een bezoekje gebracht aan de kassen vol Bouvardia-bloemen van Krijn Vreeken en zijn zoon Jaap. Vol passie werd uitgelegd hoe zij te werk gaan bij het kweken van deze bloemen. Eerst door middel van een duidelijke presentatie op een screen, en daarna konden we de praktijk bekijken. Mooi om te zien en iets waar je normaal niet zomaar terecht komt. De ponystapel hebben we dit keer niet bekeken ivm de grote afstanden tussen de kassen en het weiland. Maar we hebben ons prima vermaakt in Rijssenhout.

Daarna door naar de mooie terreinen van fam. Van der Valk. Al menig fokvereniging ging ons voor, en nu konden wij genieten van de tot in de puntjes verzorgde stallen en pony's. Na eerst een heerlijke lunch genuttigd te hebben gingen we de wandeling aan; voor de iets minder goed ter been zijnde leden werd buitengewoon mooi vervoer geregeld, zoals u op de foto's kunt zien. Eerst werden de vossen bekeken, daarna een heel divers assortiment aan andere dieren, het stallencomplex en als laatste de zwarte pony's.  Wij als shetlandliefhebbers hebben ons hart goed op kunnen halen bij deze kwaliteitsvolle stal. 

Graag willen wij de families Vreeken (+ hulptroepen Angelique en Marit) en Van der Valk (+ hulptroepen William en René) nogmaals hartelijk danken voor hun gastvrijheid; wij hebben erg genoten van deze dag.

Een paar foto's om een indruk te krijgen staan onderaan deze pagina!

 

 

Terug

Contact

Secretaris Bram Koster

06-51465627

© 2015 SPF IJsselstreek. Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode