Nieuwe website

09-11-2015 21:13

De vaste bezoekers van onze website hadden al gemerkt of gelezen dat de vorige website niet meer helemaal naar behoren werkte. Tijd voor een nieuwe, en hier is 'ie dan! Wellicht is nog niet alles helemaal gevuld, maar achter de schermen werken we hier verder aan zodat binnenkort alles weer helemaal compleet en up-to-date is.

Voor nu hebben we alle nieuwsberichten van 2015 alvast overgenomen van de vorige site, uitnodigingen e.d. uitgezonderd.

Zoals u ziet komt er ook een mogelijkheid om uw stal te promoten. We zijn nog een beetje aan het nadenken hoe we dit het beste in kunnen vullen zodat onze leden er daadwerkelijk iets aan hebben en het voor de webmaster goed bij te houden is. Momenteel staat alleen de stal van de webmaster online als voorbeeld. Heeft u ideeën hoe dit mooier of beter kan? Geef dit gerust door; wij nemen graag uw idee mee in het besluit hoe dit goed aan te pakken.

Heeft u verder nog vragen en/of opmerkingen over deze site? Ziet u fouten, wilt u nog iets toegevoegd zien of is er nog iets wat naar uw mening beter kan? Neemt u dan even contact met ons op!  Wij stellen uw mening, suggestie of idee zeer op prijs. Dit helpt ons om de website mogelijk nog verder te verbeteren. Alvast hartelijk dank voor uw terugkoppeling!

Terug

Contact

Secretaris Bram Koster

06-51465627

© 2015 SPF IJsselstreek. Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode