Wederom mooie prestaties fokdagen

22-07-2015 22:58

 

En inmiddels zijn er weer een tweetal fokdagen achter de rug. Mooi om te zien dat er altijd wel één of meerdere inzenders vanuit ons fokgebied te vinden zijn die meestrijden om de eer op deze mooie dagen. En ook dit keer zijn er weer mooie resultaten te vermelden.

Op de bontenkeuring waren een aantal rubriekswinnaars te vinden onder de IJsselstreekse inzenders. Haya van 't Gussinklo en Gabriella van 't Gussinklo van dhr. Rootveld mochten in hun rubriek als eerste opstellen. Gefeliciteerd! Ook Jill of Duke Stable en Bellrose of Duke Stable van Johan den Hartog pakten de kop. Zij gingen zelfs nog een stapje verder door respectievelijk het miniveulen- en kleinemaatskampioenschap voor zich op te eisen. Van harte!

Ook de minifokdag werd bezocht door Johan den Hartog. En wederom met prima resultaten. Er waren kopplaatsen voor Hillary, Golden Promise, Attention en Anastacia of Duke Stable. Hillary werd reserve kampioene bij de enters en na haar mooie optreden in Mariënheem was Anastacia ook in Maren-Kessel niet te kloppen. Zij werd kampioen bij de volwassen merries en tevens dagkampioene. Johan, van harte en hopelijk kun je haar nog een paar maanden in deze fraaie vorm houden!

Terug

Contact

Secretaris Bram Koster

06-51465627

© 2015 SPF IJsselstreek. Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode